Levypyörä Oy:llä on yli kuudenkymmenen vuoden kokemus terästeollisuudesta. Yrityksen toimisto- ja tuotantotilat sijaitsevat Lahden Nastolassa, Etelä-Suomessa. Yritys on osa suomalaista Nokian Renkaat -konsernia ja yrityksen toimitusjohtajana toimii Pasi Antinmaa.

Teräsrakenteiden ja -komponenttien lisäksi Levypyörä valmistaa hitaasti kulkevien työkoneiden korkealaatuisia vanteita, joita viedään ympäri maailmaa.

Lue lisää yrityksestä

Laatustandardit

Levypyörän toiminnanohjausjärjestelmä perustuu sertifioituihin ISO 9001:2015, ISO 3834-2:2005, ISO 14001:2015 sekä OHSAS 18001:2007 standardeihin. Ympäristöpolitiikkaamme johdetaan sertifioidun ISO14001-standardin mukaan.

Levypyörä työpaikkana

Etsimme jatkuvasti joukkoomme ihmisiä, jotka haluavat kantaa vastuuta ja sitoutua yrityksemme tavoitteisiin. Tarjoamme joustavan työympäristön, mahdollisuuden kokeilla rajojaan ja kehittää ammattitaitoaan sekä innostavan työyhteisön.

Tarjoamme vuosittain noin 4-6 peruskoulunsa päättäneelle nuorelle mahdollisuuden hankkia työkokemusta ”tutustu työelämään ja tienaa” -kesäharjoittelun muodossa. Tuotantopuolelle on myös mahdollisuus päästä oppisopimuskoulutukseen.

Voit lähettää meille avoimen hakemuksen osoitteeseen rekry@levypyora.fi, niin otamme sinuun yhteyttä sopivan paikan avautuessa. Säilytämme hakemuksesi puoli vuotta sen saapumisesta.

Avoimet työpaikat

Historia

Vuonna 1955 veljekset Lauri ja Reino Lemettinen aloittivat vanteiden valmistuksen hevosvetoisiin laitteisiin Kärkölän Järvelässä sijainneessa autotallissa.  Siitä syntyi Levypyörä Oy. Vuonna 1956 toiminta siirtyi Nastolaan, missä yritys sijaitsee vielä tänäkin päivänä.

1950-80 -luvuilla valmistettavien tuotteiden valikoimiin kuuluivat myös mankelit ja varastokalusteet, jotka sittemmin jäivät pois tarjoomasta. Hevosvetoisten laitteiden vanteista siirryttiin hiljalleen tarjoamaan vanteita modernimpiin traktoreihin ja muihin maatalouskoneisiin.

1990-luvulla Levypyörä liittyi osaksi heinolalaista Weckmann Steel-konsernia ja vanteita ryhdyttiin viemään myös ulkomaille.

Lue lisää historiasta